Nieuw bestuur voor Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT – Na ruim twee jaar leiding te hebben gegeven aan de Voedselbank Barendrecht heeft voorzitter Henk Ferdinandus onlangs het stokje overdragen aan Aad de Lange. Ook de secretaris Veroni Hokke heeft de Voedselbank Barendrecht inmiddels verlaten.

Henk heeft de keuze gemaakt om zich voor de PvdA in de lokale politiek te gaan inzetten en vindt dit het juiste moment om afscheid te nemen. Veroni blijft zich voor andere maatschappelijke doelen inzetten.

Zelfstandigheid

Voedselbank Barendrecht heeft de afgelopen periode veel meegemaakt en staat op het punt om geheel zelfstandig te worden. Een mooie taak voor het nieuwe bestuur om dit proces verder te begeleiden. Aad de Lange is niet geheel onbekend in Barendrecht, hij is onder meer ook als vrijwilliger actief in de Protestante Gemeente en in de stichting Present. De nieuwe secretaris is Jan Broeders.

De nieuwe voorzitter Aad de Lange geeft desgevraagd aan dat de Voedselbank Barendrecht veel dank is verschuldigd aan Henk en Veroni. Zij hebben mede de Voedselbank door een moeilijke periode van verzelfstandiging en nieuwe huisvesting heen geleid. Ze laten een gezonde en levensvatbare organisatie achter.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »