Nieuw op de Middenbaan: Honest Beans & Leaves

BARENDRECHT – Op de Middenbaan wordt gewerkt aan de opening van een nieuwe koffie en thee speciaalzaak: ‘Honest Beans & Leaves’. Deze winkel wordt een shop-in-shop binnen de G&W GezondheidsWinkel op de Middenbaan 65. De twee winkels hebben dezelfde eigenaar.

De werkzaamheden werden afgelopen week zichtbaar met nieuwe bestickering op de ruiten van de winkel en het plaatsen van een nieuwe vloer binnen. Een openingsdatum is op dit moment nog niet bekend.

Bonen

Honest Beans & Leaves maakte vorig week meer bekend over het aanbod in de winkel: “Wij hebben een overeenkomst gesloten met dezelfde koffiebrander waar de onlangs gesloten Barendrechtse koffiewinkel ‘In de Bonen’ zijn koffie vandaan haalde. Dezelfde lekkere koffie zal dan ook vanaf begin september bij ons verkrijgbaar zijn. Daarbij komen nog enkele nieuwe koffiesoorten om het assortiment compleet te maken. Onze al bestaande thee-afdeling breiden we uit met heel veel nieuwe theesoorten met verrassende smaken. In nauwe samenwerking met onze Limburgse koffiebrander wordt de komende weken de winkel aangepast en ingericht.

In de bonen

Eind juli sloot koffie en thee speciaalzaak ‘In de bonen’ de deuren op de Middenbaan. Het assortiment koffie en thee van deze winkel is doorgegeven aan T Ouwe Durp in de Dorpsstraat van Barendrecht. Ook de opvallende silo’s van ‘In de bonen’ zijn door eigenaar Marius overgedragen en nu terug te vinden bij T Ouwe Durp.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »