Thermen Barendrecht aan de Achterzeedijk failliet verklaard

BARENDRECHT – De Thermen Barendrecht is gisteren (Dinsdag 14 april 2020) door de Rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Een curator is aangesteld om het faillissement af te handelen.

Het is op dit moment onbekend hoe deze afwikkeling zal verlopen en of een doorstart mogelijk is.

Gesloten

Het Sauna & Beauty Center aan de Achterzeedijk sloot half maart de deuren na de aangekondigde maatregelen van de overheid tegen de verspreiding van corona. Volgens een aankondiging op de website zouden de deuren op 6 april weer open gaan (28 april volgens Facebook), maar voor zover bekend is de volledige dienstverlening sinds de sluiting in maart stopgezet. De parkeerplaats van de Thermen werd vorige week al afgesloten om drukte langs de Oude Maas tijdens het Paasweekend te voorkomen.

Artikelfoto: Google Streetview

Update 14 nov 2020: Een mogelijke doorstart van de Thermen Barendrecht is afgelopen tijd stil komen te liggen. De curator gaat komende tijd proberen een probleem op te lossen met betrekking tot het eigenaarschap van inventaris die nog in het gebouw staat en verwacht daarna “gesprekken met potentiële doorstarters voort te zetten“. Er is overleg met verschillende partijen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »