Bakker Klootwijk aan het Muziekplein failliet: Bakkerij in supermarkt Dirk gesloten

BARENDRECHT – Bakker Klootwijk aan het Muziekplein, gevestigd in de Dirk supermarkt, is failliet. De rechtbank van Rotterdam sprak gisteren (Dinsdag 14 januari 2020) het faillissement uit van de franchise onderneming.

Update 16 januari: De winkel gaat zaterdag alweer open. Bakkerij Klootwijk: “Wij werden deze week onverwachts geconfronteerd met het faillissement van onze franchiseondernemer. Gelukkig hebben wij snel met de curator kunnen schakelen en zijn wij weer vanaf zaterdag 18 januari a.s. weer open.” De winkel is zaterdag om 8:00 uur weer open.

De bakkerij was vandaag (Woensdag 15 januari 2020) al direct gesloten en de planken waar normaal gesproken de broden liggen bleven leeg.

“Winkel weer openen”

De directie van Bakker Klootwijk (ogenschijnlijk niet de franchisenemer zelf) schrijft op een briefje aan de bezoekers: “Helaas is onze winkel door omstandigheden gesloten. Wij stellen alles in het werk om onze winkel weer zsm te openen.

Klanten worden momenteel, met oprechte excuses, verwezen naar de Bakker Klootwijk vestiging in winkelcentrum Carnisse Veste aan de Van Beuningenhaven.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »