Jubilarissen bij Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdagavond 4 januari heeft Harmonievereniging Barendrecht in een goed gevuld Trefpunt haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert gegeven met deze keer het HarmonieOrkest van de vereniging. Zij brachten een leuk en gevarieerd nieuwjaars programma ten gehore waarbij een aantal Top2000 nummers niet ontbraken.

Als dagvoorzitter hield Anneloes Boddé-Timmerman haar nieuwjaarstoespraak waarin zij terugblikte op 2019 waarin de vereniging weer veel bijzondere optredens en activiteiten heeft gehad.

Jubilarissen

Opmerkelijk dit jaar was dat er naast muzikanten op 19 december jl. reeds 4 leden van het MeeZingKoor waren gehuldigd voor hun 12,5 jaar lidmaatschap: Henk Kooiman, Nel Peperkamp, Corrie van Oorschot en Riet Helmich. Ze werden gehuldigd door Yvonne van Kooten commissielid van het MeezingKoor.

De jubilarissen op 4 januari waren van het HarmonieOrkest: Jan Stolk 50 jaar, Alex Plomp van Adrumaline 25 jaar. Van het DagOrkest: Frank Verhulst, Simon Quak, Piet Bonnier en Ann van Rossum 12,5 jaar en Kees Buijs van Big Band Barendrecht ook 12,5 jaar.

Na het officiële gedeelte was er een gezellig samenzijn waar leden, oud-leden, familie en belangstellenden elkaar konden ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Toekomst

Harmonievereniging Barendrecht kan weer terug zien op een geslaagde avond en heeft ook weer volop plannen voor de toekomst. Nieuwe ervaren- maar ook aankomende- en beginnende muzikanten zijn van harte welkom bij één van de orkesten of groepen die de vereniging rijk is. Voor zang kan men aansluiten bij het MeezingKoor van de vereniging.

Bij de jeugd kunnen kinderen al vanaf 4 jaar terecht bij de verschillende play-shops: Kleuters en BlokfluitKids. Kijk voor informatie over de vereniging op harmoniebarendrecht.nl of neem contact op met secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel met secretaris Maria Prooi 06-42412638

Foto: Jubilarissen van de Harmonievereniging Barendrecht 2020, op de foto’s ontbreken Simon Quak en Ann van RossumBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »