24/7 sportschool 'Anytime Fitness' begonnen met werkzaamheden in vestiging Carnisse Veste

BARENDRECHT – Twee jaar geleden werden voor het eerst de plannen bekendgemaakt voor een 24/7 fitnessclub aan het Middeldijkerplein. Een jaar geleden werd het winkelpand door de beheerder van de Carnisse Veste overgedragen aan Anytime Fitness, om er een fitnessclub van te maken waar bezoekers 24 uur per dag, 7 dagen per week terecht kunnen.

Door onvoorziene omstandigheden werd de oplevering en/of verbouwing van het winkelpand meerdere maanden uitgesteld. Inmiddels wordt er sinds enkele weken daadwerkelijk gewerkt in het pand aan de kop van winkelcentrum Carnisse Veste (Middeldijkerplein zijde). Anytime Fitness is inmiddels zelf ook begonnen met actief leden werven (openingsdatum is nog onbekend) en organiseert daarvoor een VIP weekend. Sportievelingen die zich dan aanmelden wordt een levenslange korting op de fitnessclub toegezegd.

Fitnessclub

Anytime Fitness Barendrecht wordt 24/7 toegankelijk (en beveiligd) en krijgt privé kleedruimtes en douches, een zonnebank, een koffiecorner en cardio apparatuur met geïntegreerde HD TV’s. In de vestiging aan het Middeldijkerplein worden zowel virtuele als ook live groepslessen en spinninglessen aangeboden. Ook adverteert Anytime Fitness met een Fit+ club voor senioren en een speciaal programma voor zwangere vrouwen.

Foto’s: Impressie/indeling vestiging door Anytime FitnessBekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »