BARENDRECHT – Op 4 december heeft Stichting Het Kombuis haar nieuwe BSO (buitenschoolse opvang) in het clubgebouw van Tennis Vereniging Barendrecht geopend onder de naam “BSO Villa Oranje”. De BSO is in een aparte ruimte in het clubgebouw geheel ingericht voor de buitenschoolse opvang. Na een toespraak en het doorknippen van een lint konden de aanwezige kinderen en ouders naar binnen waarna de opening een feit was. Binnen werd iedereen getrakteerd op iets lekkers en wat te drinken. Het was een heel gezellige en geslaagde middag.

Bij stichting Het Kombuis is men van mening dat ook een kinderopvangorganisatie zich beter kan en moet organiseren om de kosten voor de opvang betaalbaar te houden voor ouders. Alleen wijzen naar een terugtredende overheid vinden wij te kortzichtig. Wij zijn een kleine organisatie zonder managers e.d. Hierdoor kunnen de kosten laag blijven en kan er toch een kwalitatieve goede opvang worden geboden.

Naast een veel lager uurtarief is ook flexibiliteit in de opvang van groot belang. Stichting Het Kombuis bied daarom flexibele opvang aan en factureert alleen die uren die men daadwerkelijk gebruikt. Is het kind ziek en maakt geen gebruik van de opvang dan is het ook niet nodig hiervoor te betalen. Niet gebruikte uren neemt u mee. Stichting Het Kombuis is van mening dat de opvang moet aansluiten bij uw wensen en niet andersom. Ieder kind die staat ingeschreven heeft recht op opvang. bijvoorbeeld wanneer ouders extra moeten werken of plots andere verplichtingen hebben is er altijd een plaats gereserveerd. Informatie over BSO Villa Oranje kunt u vinden op: het-kombuis.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »