Bengel kinderschoenen op de Middenbaan viert 10-jarig bestaan tijdens feestmaand

BARENDRECHT – Kleine Bengeltjes worden groot, het is alweer 10 jaar geleden dat Bengel kinderschoenen haar deuren opende in Barendrecht centrum. De hele maand maart is het daarom feest bij Bengel.

Zaterdag 10 maart is de feestelijke aftrap met het grote verjaardagsfeest, klanten krijgen die dag als cadeau van Bengel 10% korting op de nieuwe collectie. Er is taart en champagne en een cadeau voor de kids. Verder staat er o.a. een Baby-event gepland, geeft Bengel gratis 10 paar schoenen weg en zijn er leuke prijsvragen en nog veel meer. Kortom een maand vol met verrassingen!

Bengel kinderschoenen

Winkeleigenaresse Inger: “Bengel kinderschoenen is inmiddels niet meer weg te denken uit Barendrecht, in 2008 begonnen wij aan het Onderlangs en dat was zo’n succes dat een grotere winkel in 2012 aan de Middenbaan 100 in Barendrecht niet uit kon blijven.”

“Zo leuk om de kleutertjes van toen nu tieners te zien worden die naar de middelbare school gaan, van eerste stappertjes naar stoere sneakers, en altijd geslaagd bij Bengel. We verkopen schoenen van maat 18 t/m maat 40, dat weet niet iedereen“, aldus Inger.

Linda, de andere eigenaresse, vult aan: “Leuk is ook dat mensen uit het hele land onze winkel weten te vinden niet alleen online in de webwinkel maar juist een kinderschoenenspeciaalzaak met zo’n grote uitgebreide collectie kom je niet vaak meer tegen. We hebben klanten uit Amsterdam, Den Bosch en zelfs mensen die speciaal uit België komen, echt leuk.

De kracht van Bengel is het goede en kundige advies, dit in combinatie met de uitgebreide collectie van de beste merken en voor iedere portemonnee wat wils. Heel maart organiseert Bengel leuke events in het kader van het 10 jarig bestaan. Bengel zal al deze leuke events aankondigen via Facebook en Instagram.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »