Zaterdag 25 maart: Verrassing uit leegstaande winkel op de Middenbaan

BARENDRECHT – Heeft u de grote sticker op de etalage van de leegstaande winkel op de Middenbaan al gezien (de winkel tussen Kruidvat en Witteveen)?. Op deze grote sticker wordt de volgende vraag gesteld: Wie komen er op zaterdag 25 maart om 13.00 uur uit deze winkel?

Bent u ook zo benieuwd wat voor verrassing de winkeliers van Centrum Barendrecht bedacht hebben? Zaterdag 25 maart om 13.00 uur weet u het antwoord. Zorg dat u er bij bent wanneer de deur van deze winkel open gaat. Er is één kleine aanwijzing richting de kinderen: het is een beregoed idee! Kinderen zijn dan ook meer dan welkom bij de onthulling.

Silly Saturday

De laatste zaterdag van de maand (25 maart) is het ook weer Silly Saturday in Centrum Barendrecht. Dit keer staat de zaterdag in het teken van geluk. Komt u ook een gokje wagen? Een promoteam is aanwezig en deelt krasloten uit. Ff krassen en kijk welke prijs u gewonnen heeft. Prijzen worden beschikbaar gesteld door de winkeliers uit Centrum Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen« | »