Nieuw kantoor Huijgen Makelaardij geopend op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Eind augustus is Huijgen Makelaardij vanaf de tijdelijke locatie aan de Middeldijk verhuisd naar het nieuwe pand aan de Middenbaan 55A te Barendrecht. Inmiddels is de inrichting van het kantoor bijna afgerond en is het personeel goed ingewerkt en klaar voor verdere groei.

Een laagdrempelig kantoor in het centrum van Barendrecht met een vriendelijke uitstraling en persoonlijke dienstverlening, daar geloven we in. We merken nu al de voordelen, veel aspirant-kopers en verkopers lopen spontaan binnen voor informatie en een kop koffie.

Officiële opening

De officiële opening werd vanochtend (Zaterdag 26 november 2016) verricht door wethouder Vermaat. Hij onthulde een kunstwerk van de kunstenaressen Yolanda Jongenotter & Annemieke de Boer, zij zaten in het voormalige pand die op de locatie stond van het nieuwe kantoor. De opening is met genodigden gevierd met een hapje en een drankje.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »