ING geldautomaat keert niet terug naar Muziekplein na plofkraak

BARENDRECHT – Drie weken na de plofkraak op de geldautomaat aan het Muziekplein vonden er vanmiddag (Vrijdag 25 november 2016) nog steeds herstelwerkzaamheden plaats. Een aantal bouwlieden hebben vanmiddag (Vrijdag 25 november 2016) een deel van de stenen gevel hersteld. De gevel is doorgetrokken in dezelfde stijl als die van het naastgelegen tandheelkundig centrum.

De ING bank zal echter geen vervangende geldautomaat plaatsen op de locatie. “Er werd zeer beperkt gebruik gemaakt van deze automaat en daarom hebben we besloten om deze niet terug te plaatsen“, aldus een woordvoerder van de ING.

Pinnen

Omwonenden en klanten van de naastgelegen supermarkt vinden het jammer dat de geldautomaat niet terug komt. Een automaat midden in de wijk is handig voor de (oudere) bewoners om dichtbij huis contant geld op te kunnen nemen. Een klant van supermarkt Dirk hoopt toch nog op een alternatief, want ook voor de supermarkt zou het heel vervelend zijn als er een pinstoring in de winkel is en niemand contant geld kan opnemen in de directe omgeving.

De dichtstbijzijnde alternatieve pinautomaten van banken zijn van de ABN AMRO aan de Henry Dunantlaan, de ING bank aan de Middenbaan en de Rabobank aan de Windsingel.

Zie ook: Plofkraak op geldautomaat Muziekplein: gevel volledig eruit geblazen

Foto: Werklieden ruimen vanmiddag (Vrijdag 25 november 2016) hun spullen weer op na het herstellen van de gevel aan het Muziekplein

UpdateBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »