Yulius ruilt met KijkopWelzijn Drukwerk (Barendrecht)

BARENDRECHT – Tijdens de Maatschappelijke Beursvloer in mei spraken KijkopWelzijn Drukwerk en Yulius een onderlinge ruil af. Deze ruil is op 8 juni uitgevoerd. Beide partijen zijn hier erg tevreden over.

Psychiatrische kliniek Yulius stimuleert kinderen om creatief bezig te zijn onder de noemer Yulfun. Met veel inzet en plezier maakten de kinderen twee kleurrijke schilderijen. In ruil hiervoor kregen zij van KijkopWelzijn Drukwerk vijf pakken knutselpapier.

In onze drukkerij werken mensen met een beperking of die tijdelijk niet elders kunnen werken. Ook al zijn onze middelen beperkt, we vinden het wel heel belangrijk dat wij ook iets voor een ander kunnen betekenen. We zijn heel blij met deze ruil. Met het knutselpapier kunnen we kinderen ondersteunen die tijdelijk extra zorg en afleiding nodig hebben. De mooie schilderijen krijgen een speciaal plekje in onze drukkerij”, vertelt drukwerkcoördinator Peter Posthumus.

Aan de Maatschappelijke Beursvloer BAR deden 106 organisaties mee. Zij ruilden onderling menskracht, kennis, diensten, faciliteiten en materialen. Doel van de Beursvloer is om ondernemers en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden om netwerken in Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk te versterken. In totaal werd voor een waarde van €46.000 onderling geruild.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »