BARENDRECHT – Bedrijven en maatschappelijke organisaties van de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk stappen maandag 18 mei voor de eerste keer de Maatschappelijke Beursvloer op. Een beurs waar niet wordt gehandeld in aandelen, maar in wederzijdse behoeften! Lokale organisaties en ondernemers kunnen zich nog opgeven.

Bij de Maatschappelijke Beursvloer BAR gaat het niet om geld, maar om het uitwisselen van menskracht, kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Net als bij een echte beurs gaan partijen naar elkaar op zoek om een goede deal te sluiten. Vraag en aanbod komen enerzijds van verenigingen, scholen en maatschappelijke organisaties. Anderzijds nemen ondernemers uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk hun maatschappelijke verantwoordelijkheid en bieden zij hun diensten aan.

Tegenprestatie

Heeft een ondernemer iets te bieden waar een maatschappelijke organisatie om vraagt, dan biedt die organisatie op haar beurt een tegenprestatie aan. Worden beide partijen het eens, dan is er een match gemaakt. De portemonnees blijven altijd gesloten. Een win-winsituatie dus!

Datum en locatie

De Maatschappelijke Beursvloer BAR vindt plaats op maandag 18 mei 2015 van 16.30 uur tot 18.30 uur in Hotel van der Valk, Krommeweg 1 te Ridderkerk. Deelname is gratis.

Initiatief BAR-brede Beursvloer

Het initiatief voor de organisatie van de BAR-brede Beursvloer is genomen door de drie welzijnsorganisaties uit de gemeenten Barendrecht, Albrandswaard en Ridderkerk. Zij werken hierin nauw samen met diverse ambassadeurs uit deze gemeenten. De welzijnsorganisaties (KijkopWelzijn Barendrecht, Stichting Welzijn Albrandswaard en Connect2Act Ridderkerk) zijn ieder afzonderlijk het aanspreekpunt voor de organisaties in de eigen gemeenten. Zo heeft u altijd een contactpersoon die de situatie in uw eigen gemeente het beste kent.

Kijk voor meer informatie op beursvloer-bar.nl. U kunt zich ook via de website aanmelden.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »