JD1 HCB haalt in één seizoen €1.478 op voor KiKa

BARENDRECHT – [Foto’s] De jongens die afgelopen seizoen in JD1 van Hockeyclub Barendrecht speelden, hebben zich niet alleen voor hockey maar ook een jaar lang voor Kika ingezet. Dit deden zij op zeer uiteenlopende manieren, met een hockeybaan op de Middenbaan en bij een toernooi in Ridderkerk, door lege flessen in te zamelen, sneeuw te ruimen en gistermiddag (Zaterdag 13 juni 2015) met een geweldige loterij tijdens de slotdag van HCB.

Zelfs tijdens de slotdag van HCB werd er nog hard gewerkt om lootjes voor de loterij te verkopen. Vlak voor de bekendmaking van het eindbedrag werden de hoofd- en troostprijzen van de loterij uitgereikt.

Cheque

Na afloop van de loterij heeft het team aan Kika-vertegenwoordiger Ton Legerstee de jaaropbrengst voor het goede doel bekend gemaakt en de bijbehorende cheque overhandigd. Deze bedroeg maar liefst €1.478,35.

Sponsors

De loterij en andere activiteiten zijn niet alleen dankzij de inzet van de jongens en natuurlijk hun ouders zo succesvol geworden, maar ook dankzij de vele (prijzen)sponsors: De Weypoort, Restaurant De Waal, Field & Hockey, Green Jump, Shoeby Carnisselande, Flowers & Wood, Petrina fotografie, Kinderkledingboetiek ‘t Schaapje, Vijfvinkel, Kessies, Sportways, Wijnkarretje, 4everfit, Wood, Schoonheidssalon Lana, Aad van Loon Sport, Boerderijwinkel Dorpzicht, RE/MAX Makelaarsgroep, Warenhuis Wesdijk, Chaos-and-Order en De Zoete Verleiding.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »