Sinterklaas en zwarte pieten

BARENDRECHT – Naar aanleiding van een TV uitzending over stichting Het Vergeten Kind is Renate Buik uit Barendrecht zelf een viering voor kinderen aan het organiseren. De Sinterklaasviering wordt georganiseerd voor vergeten kinderen: kinderen van 0 tot 18 jaar die zijn opgevangen vanwege mishandeling, misbruik, verwaarlozing of zijn afgestoten door familie.

Deze kinderen (33.000 in Nederland) worden door de stichting opgevangen zodat ze een leefomgeving krijgen waar ze kunnen spelen, bewegen en ontspannen.

Hulp nodig voor cadeaus!

Renate Buikheeft al een heleboel voor elkaar gekregen om van de Sinterklaasviering voor 25 kinderen een succes te maken. Een belangrijk onderdeel ontbreekt nog: de cadeaus! Iedereen kan hierbij helpen: koop een cadeaubon bij een speelgoedwinkel (bijv. Intertoys) en lever deze in bij de uitvaart winkel Yvonne Jonker aan het Muziekplein (28) in Barendrecht. Deze verzamelt de cadeaubonnen voor de organisatie van de sinterklaasviering.

Wie een grotere bijdrage kan doen (Hallo cadeau- en kledingwinkels van Barendrecht..?) kan contact op nemen met BarendrechtNU, dan zorgen we dat je zo snel mogelijk in contact wordt gebracht met de organisatie. Uiteraard mag iedereen die een bijdrage wil leveren contact opnemen.

Gezellige dag

Hotel van der Valk stelt de locatie beschikbaar en regelt het eten en drinken. Supermarkt Dirk (Muziekplein, Barendrecht) heeft strooigoed en chocolade sinten gedoneerd. Ook cupcakes en knutsel activiteiten zijn al aangeboden aan de organisatie.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »