Politieauto

BARENDRECHT – De politie van Barendrecht gaat online. Sinds deze week is de Politie Barendrecht te vinden op Facebook. Via deze pagina gaan vier agenten uit Barendrecht vertellen over hun werkzaamheden.

Informeren

Het doel van deze nieuwe vorm van communicatie door de Politie Barendrecht is om (meer) te vertellen over hun werkzaamheden als agent. Het idee dat alle agenten de hele dag bekeuringen uitschrijven is inmiddels wel achterhaald, maar wat doen ze dan wel? Dit zul je als volger terug gaan zien op de Facebookpagina als je deze liked en/of volgt.

Naast het informeren over inbraken, overvallen en ongelukken gaat de Politie Barendrecht ook tips geven tegen inbraak en getuigenoproepen plaatsen. Op dit moment heeft de Politie al een aantal berichten geplaatst over actuele gebeurtenissen in Barendrecht.

Twitcops

Op Twitter is de Politie van Barendrecht ook al langere tijd actief. Wijkagent @CvdMerbel en @POL_Beers maken regelmatig gebruik van de korte berichtjes om updates te delen over het politiewerk in Barendrecht.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »