BARENDRECHT – Net als in voorgaande jaren houdt Harmonievereniging Barendrecht ook dit jaar weer haar grote speculaasactie. De heerlijke speculaaspoppen kosten €4,00 per stuk en wegen 500 gram.

Ieder lid van Harmonievereniging Barendrecht is vanaf vandaag (Dinsdag 14 oktober 2014) in de gelegenheid om minimaal 1 doos met 12 poppen mee naar huis te nemen en die in familie en/of vriendenkring of in de eigen straat te verkopen. Uiteraard hoeft u als Barendrechter niet langer dan noodzakelijk op de poppen te wachten . U kunt actief op zoek naar zo’n overheerlijke speculaaspop.  U weet vast wel een harmonie lid in uw straat te wonen, die u kunt benaderen.

Middenbaan

Ook kunt u op 22 november onze speculaaskraam op de Middenbaan vinden. We staan tegenover Kruidvat. Het is altijd handig om één of meer poppen in huis te hebben. Ze zijn ook leuk om cadeau te doen of mee te nemen als u op visite gaat!

Trefpunt

Voor grote bestellingen kunt u een mail sturen naar  speculaas@harmoniebarendrecht.nl . U krijgt dan een berichtje waar u terecht kunt. In het Trefpunt kunt u iedere avond langs komen. Daar zijn altijd mensen aanwezig die u die lekkere poppen kunnen leveren.  En als u er toch bent luister dan even of doe gezellig mee en kom ervaren dat Harmonievereniging Barendrecht de gezelligste muziekvereniging van Barendrecht is.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »