Herfstvakantie activiteit: Kinder knutselen in de hooimijt van de Kleine Duiker in Barendrecht

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag (18 oktober) zal de hooimijt op boerderij de Kleine Duiker voor het eerst worden geopend voor kinderen om te komen knutselen. Ouders kunnen samen met hun kinderen onder begeleiding van 2 creatieve vrijwilligers naar hartenlust komen knippen, plakken en verven.

Hooimijt

De hooimijt heeft de afgelopen periode een metamorfose ondergaan. De ruimte is voorzien van frisse kleurtjes en leuke dieren tekeningen op de muren. Dit alles geeft een gezellige uitstraling om met de komende mindere weersomstandigheden lekker te komen knutselen onder het genot van een glaasje limonade.

De komende herfst vakantie zal de hooimijt voor het knutselen geopend zijn op zaterdag (18 okt), maandag, woensdag en vrijdag vanaf 13.30 uur tot 15.30 uur.

Verhuur

De hooimijt bij de Kleine Duiker is ook te huur voor kleine vergaderingen, workshops, kinderfeestjes en dergelijke. Voor meer informatie kunt u mailen naar communicatie [@] dekleineduiker.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »