Kika-actie JD1 Hockeyclub Barendrecht haalt €500,- op

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag hebben de jongens van JD1 van HCB zich vol enthousiasme ingezet voor Kika. Zij stonden tijdens de door de Centrumwinkeliers georganiseerde verenigingsdag bij kaashandel De Weypoort met een speciaal voor deze dag gemaakte hockeybaan. Volwassenen en kinderen probeerden zoveel mogelijke punten te scoren, waarmee prachtige prijzen te winnen waren, dankzij de belangeloze bijdragen van Schoonheidssalon Lana, Hiemstra, Ikea, Warenhuis Wesdijk, Dierenspeciaalzaak Wesdijk, Larocar, Peter Terlouw, Studio 71, Boekhandel Bert Onnink, Albert Heijn, Pour Vous Parfumerie Van Weijen, BP Ziedewij, De Zoete Verleiding en Wellnesselande.

De Weypoorts eigenaar Dick Schumacher heeft echter voor de grootste bijdrage gezorgd. Hij sponsort de jongens niet alleen het gehele jaar met shirts, maar heeft ook belangeloos kaassnijders ter beschikking gesteld, een extra groot deel van de opbrengst van de zaterdag verkochte Kikakaas ter beschikking gesteld en als klap op de vuurpijl heeft Dick het opgehaalde bedrag ruimhartig afgerond, waardoor dit op maar liefst vijfhonderd euro uitkwam, een prachtig resultaat.

JD1 ziet al uit naar de rest van het seizoen waarin het team nog veel meer voor Kika wil gaan betekenen. Zo zullen zij ook activiteiten voor het goede doel op de Barendrechtse hockeyclub ontplooien.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Hockeyclub Barendrecht, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »