BARENDRECHT – Vanaf 1 september starten vrijwel alle groepen en orkesten van Harmonie Barendrecht met de repetities, met uitzondering van de Kinderzanggroep die op woensdagmiddag 10 september begint en de kleutergroepen op zaterdagochtend 20 september. Kijk voor de tijden van alle groepen op harmoniebarendrecht.nl. De repetities zijn in gebouw het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht van maandag t/m zaterdag.

Mocht je in het nieuwe seizoen ook eens willen proberen of een blaasinstrument of slagwerk iets voor je is, of wil je jouw muzikale aspiraties in een orkest komen uitleven, of wilt je liever zingen, dan zijn er bij Harmonie Barendrecht volop mogelijkheden voor beginners en gevorderden. Bij lidmaatschap krijgt je gratis een instrument in bruikleen. Lessen zijn op alle instrumenten van de harmoniebezetting mogelijk.

Er zijn groepen met kleuters vanaf 4 jaar en daarna voor elk wat wils op ieder niveau en leeftijd. Kijk op de website harmoniebarendrecht.nl voor de mogelijkheden en meld je aan of vraag nadere informatie bij secretaris@harmoniebarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »