13 september: Gentlemen's Ride Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 13 september gaat de tweede editie van de Gentlemen’s Ride Barendrecht van start, een initiatief van Le Bonheur. De Gentlemen’s Ride is een uniek evenement voor echte Heren waarin fietsen, borrelen en mannenvermaak (lees: sigaren, whisky, oestermeisjes, jazz, DJ en meer) centraal staat. Alle vrouwen zijn uiteraard ook welkom op de eindborrel.

De deelnemende heren worden geacht gekleed te komen in klassieke herenkostuums met ludieke en opvallende accessoires: Trek uw strakgesneden tweed aan, klik die mooiste klok om uw pols en poets uw stalen ros op. De Gentlemen’s Ride is niet voor niets de stijlvolste fietstocht van het jaar!

De Ride

De Gentlemen’s Ride start net als vorig jaar om 15:00 uur vanaf het gemeentehuisplein (Binnenhof 1, Barendrecht). Vervolgens zullen de deelnemers op hun stijlvolle fietsen vertrekken naar enkele activiteiten in de regio, waaronder een sigaren- en whiskey proeverij. Er zal onderweg drie keer worden gestopt, de drankjes zijn inbegrepen bij een deelnamekaart. Uiteraard zal ook de muziek (Jazz-band) niet ontbreken.

De fietstocht gaat eerst naar Smitshoek, daar zal een drankje worden gedronken bij cafe ‘t Schaapje. Daarna fietsen ze over de Achterzeedijk naar Heerjansdam waar iets zal worden genuttigd bij Het Dorpshuis. Als ze daar weer vertrekken gaan ze naar Rijsoord om op de Rijksstraatweg nog even een laatste drankje te nuttigen bij Bardot.

Op de website van Le Bonheur staat een fotoserie van de Gentlemen’s Ride 2013.

Aanmelden

Een startbewijs kost €15,- en is af te halen bij Le Bonheur of kan online gekocht worden. Opgeven met een groep kornuiten is ook mogelijk, bijvoorbeeld een heel voetbalteam, bedrijf of whiskeyclub.

Geen fiets? Geen probleem, meld dit op tijd bij de organisatie: Peter Terlouw stelt kosteloos een fiets beschikbaar. Geen man? Geen probleem, de vrouwen zijn welkom op de eindborrel bij Le Bonheur.

Prijzen winnen

Tijdens de Ride zijn er ook nog diverse prijzen te winnen. De best geklede man ontvangt een horloge ter waarde van €600,-.  De deelnemers met de meest originele fiets ontvangt een waardebon van €250,-. Daarnaast zal er nog een fiets worden weggegeven, maar hoe deze kan worden gewonnen blijft nog even geheim.

Artikelfoto: Le Bonheur



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen



« | »