Eiland Marlyne bouwt een Olympisch dorp in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Op maandag 21 juli heeft Kinderopvang Eiland Marlyne een sportieve kick-off van de zomervakantie georganiseerd in samenwerking met Atletiekvereniging C.A.V. Energie.

Aan de dag deden kinderopvangcentra uit Barendrecht mee, maar ook diverse organisaties uit de regio. In totaal deden er maar liefst 220 kinderen mee die zich verdeeld over 36 teams in het zweet gingen werken voor de gouden plak. Natuurlijk was de Olympische gedachte hierbij ook aanwezig en dat werd dan ook tijdens de officiële opening door wethouder van sport, Lennart van der Linden, uitgesproken. Na deze woorden werd het olympisch vuur aangestoken en gingen de teams met elkaar de competitie aan met atletiekonderdelen, individuele sporten en teamsporten.

Holland Limo House

Tussendoor was er een gezamenlijke lunch georganiseerd in het ‘Holland Limo House’. Hier konden de kinderen onbeperkt limonade en fruit pakken en werd de prijsuitreiking gedaan. De lunch werd gesponsord door de Spar, bakker Klootwijk en Gottmann B.V. De aankleding werd verzorgd door Verhage.

Samenwerken

“Wat is er nou mooier dan zoveel kinderen een leuke en sportieve eerste dag van de vakantie bezorgen? ,” vraagt directrice Marlies Scholte zich af. “Eiland Marlyne zoekt altijd naar nieuwe uitdagingen en deze dag valt daar ook onder. Nu we een jaar actief zijn als Buurtsportcoach is het realiseren van zo’n dag gemakkelijker geworden doordat hierdoor goede contacten met verenigingen zijn opgebouwd. We wilden zo’n dag al eerder organiseren, maar nu vielen alle stukjes op zijn plaats. We hebben laten zien aan andere kinderopvangcentra dat als je met alle mensen de schouders er onder zet, je tot veel toe in staat bent. We zullen daarom snel met onze mensen om de tafel gaan om weer een mooi aanbod voor volgend jaar te realiseren.”Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Eiland Marlyne, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »