Bewoners wijk Vrouwenpolder verrassen plots vertrokken pakketbezorger: "6 jaar lang een bijzonder warm mens"

BARENDRECHT – Sinds de oplevering van de wijk Vrouwenpolder, inmiddels ruim 6 jaar geleden, hebben de bewoners al dezelfde pakketbezorger van PostNL: Khalid. Wijkbewoonster Stefanie van den Hoek over ‘hun’ pakketbezorger: “Een ontzettend vriendelijke man, die door weer en wind altijd vrolijke was bij het bezorgen van zijn pakketten en altijd tijd maakte voor een praatje en een lach met alle bewoners. En bijzonder warm mens, die op de hoogte was van iedereen en altijd een vriendelijk woord over had voor alle bewoners die hij tegenkwam. Iets wat niet meer zo vanzelfsprekend is in deze tijd en hem dan ook ontzettend geliefd heeft gemaakt bij de hele wijk.

Medio december 2022 kwam ineens een andere bezorger van PostNL met pakketjes langs de deuren. “Eerst dachten we nog dat Khalid misschien vakantie of iets had, maar wat gek dan dat niemand daar vanaf wist. Al snel begon het iedereen op te vallen dat Khalid niet meer zijn ronde deed en begon hij echt gemist te worden“, aldus Stefanie.

Bedanken

Een buurtbewoner is afgelopen weken op zoek gegaan naar hun ‘verdwenen bezorger’. De buurtbewoonster wist hem te vinden en contact te leggen: “In een gesprek gaf hij aan dat zijn werkgever en hij niet uit de arbeidsomstandigheden konden komen en hij dus per direct onze wijk niet meer kon doen. ”

De bewoners zijn hierop een inzamelingsactie gestart om de trouwe bezorger van de afgelopen 6 jaar te bedenken. In de hele wijk werd er geld ingezameld om hem te bedanken; “en hem te laten weten dat hij zo gemist wordt“. Stefanie: “Er is een flink bedrag ingezameld met elkaar en daarnaast hebben er bewoners prachtige persoonlijke kaarten geschreven en bloemen en cadeaubonnen langsgebracht.

Vandaag hebben wij afscheid van hem genomen en hem alles overhandigd. We bedanken hem voor al die jaren trouwe dienst en we gaan zijn glimlach en oprechtheid ontzettend missen. En we hopen massaal dat hij uiteindelijk terug zal kunnen keren in onze wijk.

Foto: Pakketbezorger Khalid met zijn cadeautjes van de buurtbewoners uit de wijk VrouwenpolderBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »