Archieffoto ambulance

BARENDRECHT – Woensdagmiddag even na 13:00 uur vond er een aanrijding met letsel plaats aan de Heulweg in Barendrecht. Bij dit ongeval raakte een 73-jarige vrouw gewond bij een aanrijding met een auto. Een omstander stopte na het ongeval en verleende eerste hulp. Familie van de vrouw wil deze helper graag bedanken:

Samen met mijn familie zijn wij op zoek naar de omstander die net na het ongeluk gestopt is, en haar geholpen heeft om haar elleboog te verbinden met verband. En die haar heeft bij gestaan totdat de ambulance kwam.” Het zou gaan om een vrachtwagenchauffeur die is gestopt en de vrouw eerst hulp heeft verleend: “Wij zouden graag met diegene in contact komen om te bedanken voor de hulp die hij aan mijn oma geboden heeft. Want wij zijn hem erg dankbaar daarvoor.

Naar omstandigheden gaat het momenteel goed met de 73-jarige vrouw, maar ze ligt momenteel nog wel in het ziekenhuis. De familie staat in contact met de andere partij van de aanrijding en dat wordt verder afgehandeld.

Bent of kent u de helper van de vrouw? Neem contact op met BarendrechtNU zodat we u in contact kunnen brengen met de familie van de vrouw.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »