Picknick in 't Park afgelast vanwege verwachte regen en onweer

BARENDRECHT – Het evenement Picknick in ‘t Park, welke gepland stond voor vrijdag 24 en zaterdag 25 september, gaat niet door. De organisatie heeft de afgelopen dagen de tijd genomen om te kijken wat de mogelijkheden zijn met de nieuwe coronamaatregelen. De conclusie is dat het evenement dit jaar niet door kan gaan.

Cor Dorst van Stichting All Events, organisator van Picknick in ‘t Park: “Positief als wij zijn hebben wij er veel tijd in gestoken om te kijken of het voor ons nog wel rendabel is om door te gaan en hebben na veel rekenwerk moeten besluiten ons evenement te moeten annuleren. Het financieel risico en andere onzekerheden zijn voor ons als stichting een te groot risico wat wij niet kunnen dragen.

Het evenement was gepland voor twee dagen, maar de nieuwe coronamaatregelen gaan pas op de tweede dag van het evenement in (25 september). Daardoor zouden er op vrijdag (24 september) nog maar maximaal 750 bezoekers gelijktijdig op het evenement mogen zijn. Te weinig om het rendabel te maken, zo berekende de organisatie. “Wij betreuren het dat we deze beslissing moeten nemen maar hopen op begrip en dat volgend jaar alles weer zo is dat het wel mogelijk is“, aldus de organisator.

Artikelfoto: Picknick in ‘t Park in 2017, toen moest het evenement last-minute worden afgelast vanwege de hevige regenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »