Open Huis in ’t Plein aan het Middeldijkerplein: "Iedereen kan een kijkje komen nemen"

BARENDRECHT – Na een grote verbouwing opent ’t Plein in Carnisselande officieel zijn deuren op zaterdag 25 september 2021. Het gebouw is omgebouwd van bibliotheek tot een gezamenlijke locatie. Hier hebben naast de Bibliotheek AanZet nu ook de Wijkteams en de Veiligheidspost hun thuis gevonden.

’t Plein wordt om 13:00 uur officieel geopend, waarna het volledige programma tot 16:00 uur duurt. Met dit Open Huis kan iedereen een kijkje komen nemen in ’t Plein én achter de schermen. Inwoners kunnen zich deze dag aanmelden voor een rondleiding door het gebouw.

Feestelijk geopend

De verbouwde locatie wordt vanwege de coronamaatregelen kleinschalig maar feestelijk geopend door burgemeester Jan van Belzen, die op dit moment ook zal spreken over zijn afscheid. Na de opening krijgt hij samen met wethouder Tanja de Jonge en directeur-bestuurder van de bibliotheek Ankie Kesseler een eerste rondleiding, waar ze kennismaken met de inwoners van het vernieuwde gebouw.

Rondleidingen

’t Plein nodigt juist ook de inwoners van Barendrecht uit om dit feest te vieren. Na het officiële gedeelte kunnen zij zich aanmelden voor een rondleiding of het gebouw op eigen houtje ontdekken.  Tijdens de rondleiding worden de gasten hartelijk verwelkomd met een kop koffie en wat lekkers.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »