Kerstboom met kerstbal (met daarop een kerstboom)

BARENDRECHT – Waar veel mensen hoopvol naar kerst uitkijken, is de adventstijd voor anderen een periode van verdriet of eenzaamheid. Daarom wil Stichting Present in december extra aandacht geven aan de mensen die het nodig hebben. Present roept daarvoor de hulp in van Barendrechters die mee willen doen aan het Kerstengelenproject.

Wat doet een Kerstengel?

In de vier weken voorafgaand aan kerst breng je als ‘kerstengel’ elke week een bescheiden presentje bij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Iedereen, jong of oud, alleen of als gezin of sportteam, kan zich aanmelden en iemand blij maken met aandacht en een attentie. Een engel kan anoniem werken of contact maken en een praatje maken.

Wie ontvangt een Kerstengel?

Ouderen, jongeren, kinderen, ziek en gezond kunnen een kerstengel op bezoek krijgen. Eigenlijk komt iedereen in aanmerking die om wat voor reden dan ook extra aandacht verdient!

Hoe word je kerstengel of ontvanger?

Je kunt je aanmelden als Kerstengel via het formulier op de website presentbarendrecht.nl tot en met vrijdag 12 november 2021. Present koppelt je daarna aan de ontvanger. Is er iemand in jouw omgeving die wel wat extra aandacht verdient? Geef hem of haar dan op als ontvanger van Kerstengel-presentjes via het formulier op de website.

Present hoopt dat er weer een hele legerschare aan kerstengelen door Barendrecht zal vliegen in de maand december: “Zo kunnen we samen hoop en licht brengen” Voor vragen, mail naar kerstengelen [@] presentbarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »