Meezingen met Christmas Carols in de Dorpskerk tijdens WinterFeest

BARENDRECHT – Na een jaar van stilte organiseert Stichting CultuurLocaal op 11 december 2021 voor de achttiende keer een Carols dag in Barendrecht. In samenwerking met de Dorpskernfair in Barendrecht gaat het Groot Barendrechts Carols koor een concert geven in de Dorpskerk.

De dag begint om half negen met repetitieochtend in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Na een gezamenlijke lunch verplaatst het koor zich naar de Dorpskerk. Daar is 14:00 tot 14:45 uur de generale repetitie met orgel. Daarna volgt om 15:00 uur het concert met publiek. Toegang voor het publiek is gratis.

Meezingen

Iedereen die van traditionele kerstmuziek houdt kan zich aanmelden voor het koor. Voor het instuderen van de partijen zijn MP3 bestanden en bladmuziek beschikbaar. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang van CultuurLocaal. De begeleiding is in handen van organist Rien Donkersloot.

De kosten voor deelname bedragen € 22,50 (inclusief lunch). Aanmelden kan via carolsinbarendrecht@gmail.com Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl.

« | »