Barendrecht kleurt Oranje in aanloop naar EK voetbal

BARENDRECHT – [Foto’s] Was je nog op zoek naar oranje versiering voor het EK voetbal? Uitverkocht? Dat zal je niet verbazen als je sommige straten in Barendrecht ziet. Bewoners zijn veelal samen aan de slag gegaan om woningen en huizen met oranje vlaggen te versieren.

Heb je zelf nog een leuke foto van de oranje versieringen in jouw straat? Insturen kan per e-mail naar nieuws [@] barendrechtnu.nl of online via de pagina om foto’s te uploaden(vergeet de straatnaam niet te vermelden).

Ga je nog vlaggetjes in de straat ophangen, volg dan zeker de tip van BAR Afvalbeheer: Zorg dat de vlaggetjes boven de autoweg minimaal 4.5m hoog hangen, zodat de vuilniswagen er nog doorheen kan. De brandweer -en je buurtbewoners- zullen dat in geval van nood ook zeker waarderen.

Het Nederlands elftal zal aanstaande zondag (13 juni) de eerste wedstrijd tegen Oekraïne spelen om 21:00 uur.

Onderstaande fotoserie van BarendrechtNU is vooral gemaakt in de wijken Vrijenburg en de hout-buurt in Carnisselande, maar bevat ook foto’s van (een deel van) de wijk Nieuweland. Stuur hier je eigen foto’s in (update met alle ingezonden volgt later)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »