Viaducten over A15 bij Vrijenburg (Vrijenburgweg)

BARENDRECHT – Vanaf dinsdag 15 juni wordt er gewerkt aan het fietspad over het Vrijenburg Viaduct. Het fietspad wordt verbreed vanaf het Vrijenburgviaduct tot aan de Charloisse Lagendijk (grens met Rotterdam).

De Vrijenburgweg wordt afgesloten en het autoverkeer van en naar Rotterdam wordt met borden omgeleid. De fietsers hebben wel doorgang. De werkzaamheden duren tot medio augustus 2021. (BarendrechtNU heeft navraag gedaan bij de gemeente Barendrecht over of de autoweg gedurende de hele genoemde periode is afgesloten, of alleen tijdens specifieke werkzaamheden. Update volgt.)

Update 15 juni, 17:00 uur: De gemeente heeft zojuist laten weten dat de autoweg de gehele periode afgesloten is. Wel kunnen de werkzaamheden eerder zijn afgerond: “Indien de werkzaamheden het toelaten wordt de weg eerder geopend.

Snelfietsroute F15 IJsselmonde

Het nieuwe fietspad op de Ringdijk is onderdeel van de snelfietsroute F15 IJsselmonde die straks Ridderkerk, Albrandswaard en Barendrecht verbindt. Bestaande fietspaden worden verbeterd en waar nodig worden nieuwe fietspaden aangelegd. Meer informatie op barendrecht.nl/snelfietsroutef15-ijsselmondeBekijk hier meer artikels uit de categorie Wegwerkzaamheden« | »