Patrimonium ondertekent overeenkomst voor 34 sociale huurwoningen op Botterlocatie

BARENDRECHT – Patrimonium Barendrecht heeft gisteren (Woensdag 20 mei 2020) de overeenkomst getekend met bouwbedrijf P. van Leeuwen voor de realisatie en afname van 34 sociale huurappartementen aan de Botter. De bouw van de appartementen start in het najaar en de verwachte oplevering is rond de zomer van 2021.

Erik van Erk projectontwikkeling realiseert, in samenwerking met bouwbedrijf P. van Leeuwen, in totaal 70 woningen op de plaats waar de voormalige Focus Beroepsacademie stond. De 34 levensloopvriendelijk appartementen die Patrimonium afneemt zijn gasloos en zeer energiezuinig. Het geknikte woongebouw staat in een parklandschap en bestaat uit 26 driekamer- en 8 vierkamerappartementen met de balkons aan de zonzijde. De woningen worden ontsloten via een galerij, centraal trappenhuis met lift en hoofdentree.

De woningen worden verhuurd via Woonnet Rijnmond (woonnetrijnmond.nl). Bent u geïnteresseerd in een van de appartementen aan de Botter? Dan is het belangrijk dat u ingeschreven staat als woningzoekende.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »