Afval loont, Carnisselande Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 30 november 2019 is het Afval Loont filiaal naast de Carnisse Veste, “De Porto”, voor het laatst geopend. Dit is het eerste filiaal in Barendrecht wat gaat sluiten. Het filiaal aan de Voordijk (bij Opnieuw & Co) is voor het laatst geopend op 7 december 2019 en het Achterom op 14 december 2019.

Afval loont: “Wij hopen dat onze spaarders in Barendrecht ons tot en met laatste dag het gescheiden huishoudelijk afval blijven inleveren!

Automatisch uitbetalen saldo

Na de sluiting van het laatste filiaal, 14 december 2019 sluit het filiaal aan het Achterom, maakt Afval loont de balans op van de openstaande spaarsaldo’s. Op dat moment worden de spaarsaldo’s van de deelnemers die na juni 2018 nog hebben ingeleverd bekeken. De grens van uitkeren komt dan op € 5,- te liggen. Let op! Deelnemers die na juni 2018 niet meer hebben ingeleverd vallen buiten deze regeling.

Tussendoor worden nog normaal de bedragen uitgekeerd met als grens € 10,-. Om te voorkomen dat je je € 10,- krijgt uitgekeerd waarna je nog verder gaat met inleveren, maar dan net niet de € 5,- haalt, is het verstandig om in je account de uitbetaling op NIET automatisch te zetten.

Doneren

Is het spaarsaldo minder dan €5,-?  Kies dan voor doneren! Het bedrag wat er dan nog op het account staat gaat dan naar het account van het goede doel.

Een aantal goede doelen in Barendrecht zijn:

  • Dorpskerk Barendrecht
  • Fonds Barendrecht
  • Stichting Voedselbank Barendrecht
  • De Bethelkerk
  • Stichting Kika


Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »