Wethouder Peter Luijendijk geeft startsein bouw De Kruidenmeester

BARENDRECHT – Op dinsdag 12 november werd aan De kruidentuin in Barendrecht het symbolische startsein voor de bouw van nieuwbouwproject ‘De Kruidenmeester’ gegeven door wethouder Peter Luijendijk. De wethouder overhandigde namens Novafonds een cheque aan lunchroom ‘Het Tuinhuis’, de buren van de nieuwbouw.

Novaform Vastgoedontwikkelaars ontwikkelt op de locatie in het centrum van Barendrecht 21 luxe appartementen die Van den Nieuwendijk Bouw realiseert. De gelukkige Arjo Bijl, teammanager van lunchroom Het Tuinhuis, en enkele van zijn medewerkers ontvingen de cheque uit naam van het Novafonds.

Tuinhuis

Lunchroom Het Tuinhuis is gevestigd aan De Kruidentuin en zodoende buren van het appartementencomplex De Kruidenmeester. Het Tuinhuis wordt gerund door cliënten van Stichting IJsselmonde Oost. In Het Tuinhuis werken mensen die niet in een reguliere baan kunnen meedraaien. Ze ontvangen gasten in de lunchroom en er wordt vers gebak gemaakt. Tevens zorgen ze voor het groenbeheer en het facilitaire gedeelte van de Multifunctionele accommodatie waarin zij gehuisvest zijn. Een mooi initiatief, dat het Novafonds graag ondersteunt.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »