Cheque van €4.796 voor Danceclub The Hit van Hemelvaart Motorrit

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Een bijzonder moment gisteravond (Zaterdag 26 oktober 2019) voor bezoekers en organisatie van Danceclub The Hit, maar ook voor de organisatie van de Hemelvaart Motorrit. Nadat de organisatie 10 jaar lang de Hemelvaart Motorrit in Barendrecht heeft georganiseerd, wordt het stokje voor volgend jaar overgedragen aan een nieuwe organisatie.

Voor de organisatie van de motorrit is het de afgelopen jaren een traditie geworden: Een bezoek brengen aan een feest bij Danceclub The Hit in Aksent mét luid brullende motoren.

Motoren

Ook dit jaar kwamen de motorrijders niet met lege handen naar The Hit: Petra Mol overhandigde namens de organisatie, de extra sponsor Nofisol en de 229 deelnemers van de Motorrit een cheque van maar liefst €4.759,75 aan Astrid Kleinschmidt en Peter Schaap van The Hit. Ze zijn de organisatie en deelnemers zeer dankbaar voor hun donatie. Peter: “Zonder hulp kunnen we de stichting niet draaien, we hebben sponsors nodig, we hebben vrijwilligers nodig. Al met al, de motorclub heeft het ons allemaal toch wel iets makkelijker gemaakt. Wat jullie hebben gedaan is gewoon top!” Astrid en Peter overhandigde namens The Hit als bedankje een herinnering met fotocollega aan de organisatie van de motorrit.: “Dankzij de jarenlange bijdrage van de toppers van de Hemelvaart Motorrit Barendrecht hebben wij met elkaar veel moois kunnen betekenen voor een fantastische doelgroep. Kippenvel!

Eén van de bezoekers van The Hit bedankte de motorrijders met een ferme handdruk: “Diep in mijn kleine hartje ben ik jullie heel erg dankbaar, want zonder het geld van de motorrit kunnen deze avonden bijna niet worden georganiseerd.” De zichtbaar geëmotioneerde jongeman was de motorrijders zeer dankbaar.

The Hit

De donatie wordt door Danceclub The Hit gebruikt voor het organiseren van feesten voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Acht keer per jaar wordt de kantine van Sporthal Aksent omgetoverd tot een feestzaal met hapjes, drankjes, muziek en lichteffecten. Ook kijkt de organisatie alweer vooruit naar een groots, heel groot, 25-jarig jubileumfeest.
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »