Hemelvaart Motorrit cheque van €3.750 voor Hospice de Reiziger

BARENDRECHT – [Foto’s] De organisatie van de Hemelvaart Motorrit heeft vanmiddag (Zaterdag 26 oktober 2019) een cheque overhandigd aan Hospice de Reiziger. De cheque van €3.750 komt ten goede aan het Hospice dankzij de 229 deelnemers van de Hemelvaart Motorrit.

De cheque werd voor het laatst overhandigd door Petra de Mol, van de huidige organisatie van de Hemelvaart Motorrit. Menno en Petra de Mol en Marcel Visser hebben de motorrit 10 jaar lang georganiseerd, maar de jubileumrit (25e editie) dit jaar was voor hen de laatste. Er zijn inmiddels nieuwe organisatoren gevonden. (later meer).

Hospice de Reiziger

Bert Pothoven en Co van Hengel hebben de cheque vanmiddag (Zaterdag 26 oktober 2019) namens het hospice in ontvangst genomen. Ze zijn de organisatie en alle deelnemers van de Hemelvaart Motorrit zeer dankbaar voor hun bijdrage. Ze vinden het fijn dat mensen nog steeds activiteiten organiseren om het hospice te helpen: “Daar zijn we heel blij mee.” Ook de doorkomst van de motorrit over het terrein van het hospice wordt zeer gewaardeerd: “Het is mooi om te zien dat hier iedere keer weer zoveel mensen staan, terwijl vele motorbinken, sommige met natte ogen, over ons terrein rijden.” Het hospice heeft de nieuwe organisatie uitgenodigd deze traditie voort te zetten.

Donatie

De donatie komt ten goede aan het draaiende houden van het hospice en het verzorgen van extra’s voor de gasten. Het hospice is voor het voortbestaan afhankelijk van subsidies, gastenbijdragen en hoofdzakelijk donaties. Deze bijdragen zorgen voor continuering van het hospice, maar ook voor het faciliteren en organiseren van extra zaken, om het hospice een zo prettig mogelijke omgeving voor de gasten te maken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »