Barendrecht opnieuw in het donker: Straatverlichting blijft weer uit

BARENDRECHT – In een groot deel van Barendrecht is de straatverlichting vanavond (Maandag 4 maart 2019) opnieuw niet aangegaan. Anderhalve week geleden gebeurde dit ook al.

Momenteel zijn er meldingen gekomen uit oa Nieuweland, Vrouwenpolder, Middeldijk, Molenvliet, Paddewei, centrum, Zeeheldenbuurt, stationsgebied, Buitenoord, de Oude Dorpskern, Binnenland en sportpark de Bongerd. Ook werkt de verlichting langs de rondweg niet.

Voor zover bekend heeft Carnisselande wel werkende straatverlichting. Uit andere gemeenten in de regio Rotterdam komen ook (weer) meldingen van defecte straatverlichting.

  • 19:35 uur: Uit veel wijken komt het bericht dat de verlichting zojuist weer aan is gegaan.
  • 19:38 uur: Netbeheerder Stedin laat weten dat de storing (net als vorige keer) te maken heeft met een fout in het aansturingssignaal om de verlichting aan te zetten (“Oorzaak van de storing is een probleem met het aansturingsignaal”).
  • 19:43 uur: Stedin: “Storing aan straatverlichting in delen van Capelle, Krimpen, Ridderkerk en Barendrecht is verholpen. Monteurs van Stedin hebben de verlichting weer ingeschakeld.

Updates volgenBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »