Voedselbank Barendrecht

BARENDRECHT –  De donkere dagen van december zijn bijna weer voorbij. Petra Lenos uit Barendrecht gaat ook dit jaar weer voedsel inzamelen voor hen die deze dagen minder te besteden hadden: “Voor ons een goede reden om weer, net als vorig jaar, het overgebleven eten dat nog houdbaar is, in kerstpakken verzamelen voor de minder bedeelden onder ons en de voedselbank.

Petra roept daarom ook dit jaar iedereen weer op om houdbare producten in te zamelen: “Er zijn nog altijd veel mensen die in financiële moeilijkheden verkeren“. De ingezamelde producten kunnen worden gebruikt om voedselpakketten te maken.

U kunt helpen door zelf spullen in te leveren: vanaf donderdag 3 t/m zondag 6 januari 2019 tussen 10:00 en 19:00 uur aan het Ketelmeer 44 in Barendrecht.  “Denk hierbij bijvoorbeeld aan groenten in blik/pot, soep in blik/zak, vlees, fruit, verse groenten, snoep voor de kinderen, koek, pasta en pastasauzen, houdbare melk, etc“, aldus Petra.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via petrakieviet78 [@] hotmail.comBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »