Kermis Barendrecht 2018

BARENDRECHT – Burgemeester van Belzen heeft de gemeenteraad geïnformeerd over de kermis in Barendrecht in 2019. Er waren hierover eerder zorgen geuit door politieke partijen vanwege de (dan wel niet beperkte) mogelijkheden op het nieuwe gemeentehuisplein.

Ik ben verheugd om mede te delen dat er een kermis zal komen op het Binnenhof aan beide zijden van het plein. (…) De kermis is onlosmakelijk verbonden aan de festiviteiten rondom Koningsdag in het centrum van Barendrecht”, aldus van Belzen. De kleinere versie van de kermis van Barendrecht stond eerder dit jaar op één zijde van het plein.

Kermisdagen

De kermis staat er van maandagmiddag 22 april tot en met zaterdagavond 27 april 2019. De gemeente heeft omwonenden en de winkeliersvereniging (in overleg) geïnformeerd over het besluit.

De indeling/attracties zullen te zijner tijd nog worden besproken met de organisator.

Update 22:25: Het CDA Barendrecht geeft aan navraag te hebben gedaan bij de gemeente over de autoweg van de Binnenlandse Baan: “De weg wordt tijdens de openingsuren van de Kermis afgesloten“, aldus het CDA.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »