Gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – Morgen, zaterdag 16 juni, drinken Barendrechtse kinderen die in 2018 tien jaar worden of zijn geworden thee met burgemeester Jan van Belzen in het gemeentehuis. De kinderen zijn uitgenodigd om met hem van gedachten te wisselen over wat zij belangrijk vinden in Barendrecht. En natuurlijk is er ruimte om goede ideeën en wensen te delen. Stichting Open Limonade organiseert de activiteit in opdracht van de gemeente.

Er zijn 644 kinderen in Barendrecht die dit jaar 10 worden of zijn geworden. Al deze kinderen zijn uitgenodigd. Na een week was het maximale aantal deelnemers van 200 al bereikt. Morgen (Zaterdag 16 juni 2018) worden deze kinderen ontvangen in 4 groepen. Burgemeester Jan van Belzen drinkt met alle groepen een kop thee.

Doorlopende participatielijn

Gemeente Barendrecht: “In Barendrecht telt de mening van kinderen. Want wie kan beter meedenken dan degene om wie het gaat? Vanaf hun tiende tot hun achttiende jaar wordt de jeugd betrokken bij het ontwikkelen van het jeugdbeleid. De gemeente Barendrecht verwerkt deze ideeën zoveel mogelijk in het beleid.

Zie ook: Kinderburgemeester voor Barendrecht gezocht
Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »