5 t/m 13 mei: Geen bussen over de Portlandse Baan, omleiding door Carnisselande

BARENDRECHT – Bussen die via de Portlandse Baan rijden zullen tussen zaterdag 5 mei en zondag 13 mei een andere route rijden. Er worden in die periode werkzaamheden verricht aan de rotonde van de Portlandse Baan (keerlus trams).

De werkzaamheden vallen tegelijk met de langere periode (28 april – 20 mei) waarin er ook geen trams rijden in Carnisselande.

Gewijzigde buslijnen

Buslijn 183, 283 en bob bus 11 blijven volgens dezelfde dienstregeling rijden, maar komen niet langs de haltes aan de Portlandse Baan tussen de GROEN-rotonde en de rotonde aan de Smitshoekse Baan. In plaats daarvan rijden de bussen via de Carnisser Baan, Noordersingel – Riedermorgen en Smitshoekse Baan (foto). Het is op dit moment nog niet bekend op welke locaties er precies vervangende haltes komen.

De werkzaamheden aan de rotonde bij de keerlus zijn ook de reden dat de pendelbus (lijn 725), die de tram tussen 28 april en 20 mei gaat vervangen, niet begint aan de Portlandse Baan, maar bij de ‘IKEA halte’ aan de Carnisser Baan.

Zie ook: Vanaf 28 april drie weken lang geen trams in Carnisselande, RET zet pendelbus in

Zie ook: 28 april – 6 mei: Beperkt of geen treinverkeer vanaf station BarendrechtBekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »