André Hazes junior in Barendrecht voor TV opnames in de wijk Vrouwenpolder

BARENDRECHT – [Foto’s] In de wijk Vrouwenpolder vinden dezer dagen TV opnames plaats bij een woning aan de Magdalenapolder. Tientallen medewerkers, waaronder technici, acteurs/actrices en cameramensen, zijn drie dagen bezig met de opnames voor een aantal reclamespotjes voor  energieleverancier Essent.

Zanger André Hazes (junior) werd vanmiddag (Donderdag 29 maart 2018) ook gespot op de set, hij doet naar verwachting mee in (o.a.) een filmpje over zonne-energie. Gisteren (Woensdag 28 maart 2018) was dat een stuk lastiger, toen regende het zo lang dat de opnames voornamelijk binnen plaatsvonden. Er werden meerdere reclamespotjes tegelijk opgenomen, uiteindelijk zullen twee tot vier van die reclames op TV worden uitgezonden.

Update (30 maart): TV opnames in Barendrecht met André Hazes hadden geheim moeten blijven: Essent ‘niet blij’

Drukte in de wijk

Bewoners van de Magdalenapolder en omliggende straten worden door middel van bordjes aan lantaarnpalen verzocht om hun auto elders te parkeren. De productie neemt flink wat ruimte in beslag. Parkeerplaatsen worden niet alleen gebruikt door personeel, maar ook voor camera apparatuur, lampen/reflectieschermen, tenten, catering, de kleding en make-up truck en andere faciliteiten.

Een locatiemanager is tijdens de opnames aanwezig om vragen te beantwoorden van bewoners en te informeren over wat er allemaal gaande is in de wijk.

Artikelfoto: André Hazes bij de opnames (ingezonden)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »