Kitchen Skillz jongeren koken wederom voor ouderen in BLOK0180

BARENDRECHT – Kitchen Skillz is een kookactiviteit voor jongeren vanaf 14 jaar. Deze activiteit vind plaats in het jongerencentrum BLOK0180 welke onderdeel is van Stichting KijkopWelzijn. Hier leren zij verschillende gerechten te bereiden en wordt er gezamenlijk gegeten.

Afgelopen jaar is er eerder gekookt voor ouderen wat een enorm succes was. Wederom hebben de jongeren het initiatief genomen om voor ouderen te koken. Dit heeft afgelopen maandag plaatsgevonden in BLOK0180.

Verbondenheid en begrip

Gesprekken voeren onder het genot van een drie-gangen menu zorgt niet alleen voor verbondenheid maar ook voor meer begrip tussen jong en oud, aldus Jeugd- en jongerenwerker Bouchra.

Ook was dit een mooie gelegenheid voor ouderen om elkaar te ontmoeten en eenzaamheid samen tegen te gaan. Dit was dan ook het idee hierachter van de jongeren: “Samen met Anita, ouderenconsulent bij KijkopWelzijn, hebben wij dit etentje kunnen realiseren. Namens het jongeren- en ouderenwerk van KijkopWelzijn bedanken wij de ouderen voor hun komst en de deelnemers van Kitchen Skillz voor dit initiatief!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »