Oproep: Kat doodgereden op de 1e Barendrechtseweg, bestuurder doorgereden

BARENDRECHT – Automobilisten op de 1e Barendrechtseweg moesten vanavond (Zondag 26 november 2017) rond 20:00 uur in de remmen omdat er een aangereden kat op de weg lag. Volgens één van deze passanten is de bestuurder die de kat heeft aangereden na het ongeval doorgereden. Kat ‘Bikkel’ overleefde het ongeval ter hoogte van de Evertsenstraat niet: “De bestuurder heeft vermoedelijk harder dan 50 km/h gereden

Een omstanders had een vermoeden wie de eigenaar was, de dierenambulance kwam ter plaatse komen om dit vermoeden o.b.v. de chip te kunnen bevestigen. Vervolgens is het zwaar toegetakelde dier van het wegdek opgeruimd. De eigenaresse is ontroostbaar, zo zag de bestuurster van één van de passerende voertuigen.

Oproep

Deze bestuurder is doorgereden en heeft de kat levenloos achtergelaten midden op de weg. Deze bestuurder is niet alleen harteloos voor dieren, maar ook voor mensen! Bikkel heeft de aanrijding helaas niet overleefd. Nu zijn wij dringend opzoek naar deze bestuurder en/of getuigen. Reed jij toevallig achter deze auto of heb je iets van deze aanrijding gezien?Tips kunnen worden ingestuurd naar BarendrechtNU (nieuws@barendrechtnu.nl) zodat ze kunnen worden doorgestuurd naar de betrokkenen.

Hoewel het beschreven letsel aan de kat (details in deze oproep weggelaten) doet vermoeden dat de bestuurder iets moet hebben gemerkt van deze aanrijding, staat dit zeker niet vast. Geen van de aanwezige personen (bij de afhandeling) heeft de aanrijding zien gebeuren. Een model/type/kleur van het voertuig is dus onbekend.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »