Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht op feestelijke wijze van start in sporthal Riederpoort

BARENDRECHT – [Foto’s] Biljartvereniging Carnisselande Barendrecht (B.V.C.) heeft gisteren (Maandag 30 oktober 2017) op feestelijke wijze de nieuwe locatie van de club in sporthal De Riederpoort in gebruik genomen. De opening werd verricht door wethouder Lennart van der Linden (sport).

De biljartvereniging moest de afgelopen maanden op zoek naar een nieuwe locatie nadat de vorige locatie kwam te vervallen: de biljartzaal in een café aan het Doormanplein werd omgebouwd tot feestzaal. Er was daardoor geen plaats meer voor de biljarttafels. De vereniging speelde op deze locatie bijna 6 jaar lang wedstrijden en diverse toernooien.

Sporthal Riederpoort

Na het nieuws over de voormalige locatie is het bestuur van B.V.C. met grote inzet, en in samenwerking met de gemeente Barendrecht, op zoek gegaan naar een nieuwe locatie voor de huidige en toekomstige leden.”Dit alles heeft ertoe geleid dat we in samenwerking/financiële steun met de gemeente Barendrecht en de coöperatie van de Rabobank in de kantine van sporthal Riederpoort onze activiteiten van de B.V.C. op 2 nieuwe van Esch biljarttafels voor de komende jaren kunnen voortzetten“, aldus de vereniging: “Dit houdt ook in dat we ons ledenaantal zullen en kunnen uitbreiden.

Biljarten

De nieuwe kantine heeft plaats voor vier biljarttafels, maar in overleg met de gemeente en de beheerder van de sporthal heeft de vereniging besloten om te starten met twee biljarttafels. De tijden dat er kan worden gespeeld worden daarentegen wel flink uitgebreid: “De speeldagen en tijden worden aanzienlijk ruimer dan voorheen in de oude locatie. Hier kunnen we spelen van maandag tot en met vrijdag. Het is de bedoeling, dat er geoefend wordt van ’s morgens 10.00 uur tot 12.00 uur. In de middag van 13.00 uur tot 17.00 uur worden de wedstrijden verspeeld. Het is de bedoeling om per middag met 12 leden te spelen en iedere speler 2 wedstrijden per middag te laten spelen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »