Duofiets voor cliënten van Meliom en Lavendel aan de Kruidentuin

BARENDRECHT – Stichting IJsselmonde-Oost heeft vandaag (Dinsdag 19 september 2017) een duofiets overhandigd gekregen. Deze fiets is mede mogelijk gemaakt door de firma Velo Beheer BV uit Barendrecht. Peter Terlouw Tweewielers heeft de fiets geleverd.

De fiets wordt door cliënten van woonvoorziening Meliom en cliënten van dagbesteding Lavendel hartelijk in ontvangst genomen. De Stichting verleent zorg en ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking in Barendrecht en Ridderkerk.

Duofiets

De fiets gaat niet alleen voor recreatieve doeleinden worden. Dagbesteding Lavendel gaat hem onder andere gebruiken voor het doen van boodschappen en bij het verrichten van werkzaamheden in de wijk, zoals het ophalen van oud papier en plastic door de cliënten van Lavendel & Co. Een geweldige aanwinst vinden de aanwezige cliënten.

De in ontvangst name van de duofiets gaat gepaard met een extra feestelijk tintje, IJsselmonde-Oost viert namelijk dit jaar het 50 jarig bestaan!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »