24 sept: Viool-piano duo met verrassend concert in de Dorpskerk

BARENDRECHT – Op zondag 24 september start het concertseizoen van Stichting Barendrecht Klassiek weer, met een concert verzorgd door het viool-piano duo Floor Braam en Luis Rabello.

De aanvangstijd voor het concert in de Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee. De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn meer dan welkom.

Concert

Ze spelen een afwisselend programma met de Sonate in C groot van W.A. Mozart, enkele temperamentvolle muziekstukken van de Braziliaanse componist Radames Gnattali en de romantische 3e sonate van Johannes Brahms, een van de meest bekende stukken uit het repertoire voor viool en piano.

Ieder apart hebben deze talentvolle musici al een behoorlijke staat van dienst en als duo bestormen ze nu met veel enthousiasme en een gevarieerde muziekkeuze internationale podia. Zeker hun keuze voor en uitvoering van werken van Gnattali heeft hen al veel waardering en zelfs een prestigieuze Braziliaanse prijs opgeleverd.

De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »