Allememaggies: Signeersessie van Clown Bassie bij The Read Shop op de Middenbaan

BARENDRECHT – [Foto’s] Clown Bassie bracht vanmiddag (Zaterdag 9 september 2017) een bezoek aan boekwinkel The Read Shop op de Middenbaan. Bas van Toor was hier om zijn nieuwe boek ‘Allememaggies‘ te promoten. Veel kinderen én volwassenen kwamen af op de clown van het duo ‘Bassie & Adriaan’.

Ruim een uur lang zijn er tientallen handtekeningen gezet en foto’s gemaakt. Een aantal mensen kwam zelfs langs met een fotoboek vol foto’s van een Bassie & Adriaan show in sporthal de Driesprong van vele jaren geleden. Uiteraard zette Bassie hier graag zijn handtekening op.

Allememaggies

‘Allememaggies!’ is een verzameling autobiografische verhalen van Bas van Toor, bij met name de jongere generaties vooral bekend als Clown Bassie van het populaire televisieduo Bassie & Adriaan. Maar veel (groot)ouders van de ‘vriendjes en vriendinnetjes’ zullen Bas ook kennen van de acrobatenact ‘The Crocksons’, waarmee hij samen met zijn broer Aad over de hele wereld optrad in alle grote theaters en nachtclubs.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »