Archieffoto: CultuurLocaal 'In de lift' tijdens seizoensafsluitende festival

BARENDRECHT – In de week van maandag 11 tot en met zaterdag 16 september is er Open Lesweek bij CultuurLocaal. Een mooi moment om het brede aanbod voor jong en oud te leren kennen. Bovendien starten binnenkort de kortlopende klaslessen, basiscursussen en theaterlessen.

Zowel in de Baerne in Barendrecht-Centrum als op de locatie Riederhof, Carnisselande kunnen belangstellenden lessen bijwonen of kennismaken met docenten tijdens de Open Lesweek. Er wordt door professionele docenten les gegeven op strijkinstrumenten zoals viool en cello, koperen houtblaasinstrumenten, klassiek en elektrisch gitaar, slagwerk, piano en keyboard, harp, accordeon, zang klassiek en pop. En je kunt bij CultuurLocaal diverse soorten samenspel volgen of zingen in een koor of ensemble.

De Baerne

In De Baerne in Barendrecht-Centrum worden de meeste lessen worden ‘s middags en ‘s avonds gegeven. Tussen 16:00 en 19:00 uur maak je de meeste kans om meerdere docenten en leerlingen aan te treffen. Wie een bepaald instrument wil zien kan een mail sturen naar info [@] cultuurlocaal.nl . Dan kan er contact worden gelegd met de juiste docent. Een gratis proefles is ook altijd mogelijk. Veel docenten lichte muziek zijn, doordat zij vaak samenwerken, altijd op dinsdag aanwezig.

Carnisselande

In Carnisselande wordt steeds meer les gegeven, zowel klaslessen als doorlopende instrumentale- en zanglessen. Wie tijdens de Open Lesweek een kijkje wil nemen in de les kan terecht tussen 16:00 en 17:00 uur. Een kort overzicht van de lessen die er worden gegeven: dwarsfluit en keyboard op dinsdag, viool op donderdag, piano op vrijdag, theater op donderdag.

Proeflessen Improvisatietheater in Carnisselande en in de Baerne

Theaterdocente Tessa Vugts geeft in de Open Lesweek twee korte proeflessen om 16:00 uur voor 4-7 jarigen en om 16:30 uur voor 8-12 jarigen. Zij doet dit op dinsdag 12 september in de Baerne en op donderdag 14 september op de locatie Riederhof. Voor inlichtingen en inschrijven kunt u contact opnemen met info [@] cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op cultuurlocaal.nl.

Foto: Archieffoto van een optreden bij CultuurLocaalBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »