Barendrechtse Uitdaging steekt energie in UnieK

BARENDRECHT – Barendrechtse uitdaging heeft Unica (expert op energiegebied) in contact mogen brengen met Stichting Kledingbank UnieK. Op 18 mei sloeg de vonk over, tijdens de vliegende start van de Barendrechtse Uitdaging mocht Ariane van UnieK haar presentatie geven voor alle genodigden.

Door de oproep van Ariane ‘om gereedschap te krijgen voor collega en fietsenmaker Niko’ ging er bij Andre van der Veen (van Unica Installatietechniek) een lampje branden. Contacten werden snel gemaakt en gegevens werden uitgewisseld. Dit heeft geresulteerd in een koffer met mooi gereedschap voor het repareren van fietsen.

Fietsen

UnieK is nog steeds opzoek naar fietsen en onderdelen: “De vraag is groot onder onze klanten“, aldus Niko. Dus heeft u nog een fiets staan die niet meer gebruikt wordt, lever hem dan snel in bij UnieK aan de Talmaweg 107 en u maakt een medebewoner van Barendrecht weer heel blij. Voor openingstijden en het afgeven van goederen zie stichtinguniek.nl

Foto: Niko krijgt uit handen van Andre de gereedschapskoffer overhandigd.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »