Succesvolle play-shops en informatie bijeenkomsten Harmonievereniging

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag 26 augustus hield Harmonievereniging Barendrecht de laatste van een serie informatiebijeenkomsten. De vereniging is blij met de drukbezochte en geslaagde bijeenkomsten en play-shops.

Vanaf komende week starten al een aantal nieuwe activiteiten waarop is ingeschreven, het is nog steeds mogelijk om bij deze activiteiten aan te sluiten.

Muziekmaatjes

Op vrijdag 1 september zullen de MuziekMaatjes om 15.45 uur starten, en de SlagwerkKids om 16.30 uur beide v.a. 6 jaar, de VolwassenBeginnersGroep (blaasinstrumenten) en de Tienergroep op vrijdagavond 1 september om 19.25 uur. Ook is er nog ruimte op dinsdagmiddag om 13.30 uur bij de VolwassenSlagwerkGroep.

Peuters en kleuters

PeuterPret! en de kleutergroepen starten resp. op dinsdagochtend 26 september om 9.00 uur ( van 2 tot 4 jaar) en woensdagmiddag 27 september 13.30 uur van 4 tot 6 jaar ( bij voldoende aanmelding ook om 14.30 uur). Voor beide kan al worden ingeschreven.

Lessen

Niet alleen bij de groepsactiviteiten maar ook voor individuele lessen op alle instrumenten van de harmoniebezetting en slagwerk zijn nieuwe leden welkom. Ook verwelkomt het MeezingKoor dat op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur repeteert nog graag nieuwe leden.

Informatie en opgeven: secretaris@harmoniebarendrecht.nl of bel 06-42412638 kijk op de website voor de gehele vereniging www.harmoniebarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen« | »